Sommerhilsen fra Anders

Sommerferien står for døren og jeg vil benytte denne lejlighed til at sige mange tak til jer alle.

Kære alle  

Sommerferien står for døren og jeg vil benytte denne lejlighed til at sige mange tak til jer alle. Mange tak for et veloverstået halvår, hvor vi er nået endnu længere i vores integrationsprojekt på instituttet.  

Jeg lægger mærke til, at vi samarbejder mere på tværs af programmer og sektioner, og jeg ser også, at vi er kommet bedre på plads i de nye rammer på Katrinebjerg både i kontorerne og med laboratorierne.

Med det sagt er der stadig et stykke vej med at udvikle rammerne, både så vi kan rumme alle vores kolleger, som stadig er på Navitas, alle vores studerende, alle de afgangsprojektstuderende og ikke mindst de sidste laboratorier. 

Jeg er fortrøstningsfuld med den proces, vi sammen med TECHS bygningsafdeling er i gang med for at skabe den nødvendige plads i en ordentlig kvalitet for både medarbejdere og studerende. Det er afgørende for mig i den her proces, at vi først flytter de resterende ting herop, når vi har en samlet og tilfredsstillende plan for alle enheder. Vi skal undgå drypvise flytninger og lange perioder med flytterod. Vi skal ikke kopiere den tidligere flytteproces. 

I skal desuden alle have mange tak for jeres input i APV-arbejdet. Jeres inputs er enormt betydningsfulde for den fortsatte udvikling af instituttet, og det er rigtigt godt at høre til jeres oplevelser og ønsker for fremtiden. Mange af initiativerne signalerer et ønske om større faglig og social sammenhængskraft på instituttet, og det kan jeg kun bakke op om. 

LAMU og LSU har gennemgået alle arbejdsgruppernes initiativer, og vi er nu i gang med at planlægge det videre arbejde. Det er ikke alle idéer, der kan blive til noget, men flere idéer er vi allerede i gang med at adressere. Det vil I høre mere om. 

Vi har siden årsskiftet sagt velkommen til mange nye medarbejdere, og det har især været muligt, fordi vi sidste år fordoblede andelen af hjemtagne eksterne midler. Vi ser på den baggrund ind i at skulle sige velkommen til flere nye kolleger de kommende par år. Det kan vi godt være stolte af. 

Det er derudover glædeligt, at Martin Heide Jørgensen har overtaget funktionen som viceinstitutleder for uddannelse fra d.1. april. Martin er kommet rigtig godt fra start og er godt i gang med timeallokeringsarbejdet og med den nye curriculumbaserede undervisningsplanlægning. 

Sidst hører jeg også, at eksaminerne er veloverståede med gode resultater for vores dygtige studerende. Det er en helt essentiel del af vores arbejde på instituttet, og jeg er glad for at se jeres ukuelige engagement i vores studerende, til trods for de mange forandringer, instituttet er igennem. I kan alle være stolte af indsatsen, for det er jeres store arbejde, der ligger til grund for det. 

Jeg ønsker jer en god og velfortjent sommerferie. 
 
Venlige hilsener 

Anders